Home » Actualitat

Actualitat

Premis Digitals E-TECH 2017 (11a edició)

Premis Digitals E-TECH 2017 (11a edició) - DESIG ESDEVENIMENTS

Els Premis E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

 

Els Premis els organitza l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), en col·laboració amb totes les entitats que hi donen suport.

 

Els guardons es van lliurar durant la Gala dels Premis Digitals de les Comarques Gironines E-TECH 2017, que es va celebrar el dimecres 13 de desembre a l'Auditori de la Mercè de Girona.

Des de la seva creació Desig Esdeveniments n’ha portat la secretaria tècnica, coordinació i suport. 

60è Aniversari Grup Simon

60è Aniversari Grup Simon - DESIG ESDEVENIMENTS

L’empresa gironina GRUP SIMON ASSESSORS ha celebrat aquest any 2018 el seu 60è Aniversari. Els hem assessorat i organitzat diferents actes, amb els valors de l’empresa, durant tot l’any. Entre d’altres una donació d’un desfibril·lador al Geieg, una donació de sang entre els treballadors, clients i amics, una visita al Girona Temps de flors i la implicació amb els Premis E-TECH.

43a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances

43a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances - DESIG ESDEVENIMENTS

La Setmana Mundial es el punt de trobada anual on es donen cita els professionals del sector assegurador procedents de diferents punts de Catalunya. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d'assegurances. Un lloc d'intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i, en tot cas, un lloc per conèixer-se una mica millor, mediadors, asseguradores, perits, i representants de la societat civil gironina i del món empresarial. Desig Esdeveniments ha seguit donant el servei d’assessorament i gestió dels diferents esdeveniments amb un alt punt de creativitat.

Aniversari empresa SNOP

El passat mes de juny varem poder organitzar els actes del 20è aniversari de l'empresa SNOP. Un gran esdeveniment amb mes de 1000 assisitents. Una jornada de portes obertes, activitats, presentacions i còctail.  

Secretaria Tècnica del Campionat d'Espanya d'Estètica de Grup

Secretaria Tècnica del Campionat d'Espanya d'Estètica de Grup - DESIG ESDEVENIMENTS

Els dies 7, 8 i9 d'abril Igualada va acollir el XIII Campionat d'Espanya d'Estètica de Grup amb una gran participació d'equips i de gimnàstes. Hem gestionat la Secretaria Tècnica d'aquest campionat.